PURE EMPOWERMENT

.

 

MASTERing YOUR own LIFE

online mastercourse met live webinars

Leer werken en leven vanuit de vrijheid en grootsheid van jouw bewustzijn. Switch van begrensde emotionele en mentale reacties (stress, frustratie, zorgen etc..) naar een volledig nieuwe beleving waarbij jij  je goed voelt. Werk en leef vanuit jouw echte waarde en unieke vermogens. Honoreer jezelf, jouw grootsheid. Geef jouzelf de vrijheid om authentiek te communiceren vanuit een onwankelbaar zelfvertrouwen.

 

9 weken programma

Creëer in 9 weken een geheel nieuw momentum in je werk en leven met als basis een grotere visie en ervaring van jezelf. Het Mastering Your Own Life programma bestaat uit 6 online lessen en 3 small-group live-webinars met ca 12 deelnemers. In de live webinars worden jouw vragen beantwoord en word je direct ondersteunt in jouw transformatie proces.

OWNERSHIP

In het Mastering Your Own Life programma tackelen we de vijf grootste strategieën die je nu vasthouden binnen de begrenzing van je overlevingssysteem in een staat van afhankelijkheid. Je laat oude ballast los en leert shiften naar je volledige bewustzijn en innerlijke kracht. Je herpakt jouw autonome vrijheid. Je creëert nieuwe levenservaringen en leert zo vertrouwen op jouw grootsheid.  

LES 1. De 3 versnellingen

Het belangrijkste van les 1 is dat jij je de grootsheid van je ware potentieel ervaart en helderheid krijgt hoe jij jezelf beperkt. We gaan (met lichtheid en humor) de strategieën van je kleine-zelf onderzoeken. Je ontdekt de manieren waarop jij je vasthoudt binnen voortdurend terugkerende beperkende ervaringen en omstandigheden. Je gaat je grote-zelf ervaren en word je bewust van je helderheid, potentieel en de vervulling en authenticiteit die altijd voor je beschikbaar is.

LES 2. Doorzetten - doorduwen - controle door actie
In les 2 word je je bewust van hoe je kleine-zelf door acties probeert de omstandigheden en de mensen om je heen te beheersen en te controleren. Je zult de voortdurende staat van afhankelijkheid van je kleine-zelf strategie gaan onderzoeken en de vrijheid en het vermogen van “authentiek aanwezig zijn” ervaren. Tijdens de wekelijkse opdrachten integreer je jouw “authentiek aanwezig zijn” in je dagelijkse werk- en leefomgeving. Je ervaart well-being door jouw focus verschuiving.
LES 3. Vastlopen - stagnatie - geen uitweg zien
In les 3 concentreren we ons op die momenten in je leven waarin je compleet vastzit in je kleine-zelf en geen vooruitgang of uitweg ziet. Je kent ze wel, die omstandigheden die nooit lijken te verbeteren of te veranderen. Je onderzoekt hoe je ermee worstelt. Mogelijk heb je zelfs de hoop al opgegeven. Je ziet hoe jij je (veelal onbewust) vasthoudt in een herhalende ervaring die je niet wil. We verkennen een nieuwe gemoedstoestand waarin je de volledige verantwoordelijkheid neemt voor je welzijn en jij je focus verlegt naar je grote-zelf en je werk/levens ervaringen werkelijk veranderen.
LES 4. Gehoord, begrepen, gezien willen worden - gelijk (willen) hebben
In les 4 ga je herkennen hoe je vanuit je kleine-zelf altijd gezien, begrepen, gehoord, erkend of gewaardeerd wil worden. Hoe je zo al je focus en kracht weggeeft aan anderen. Wat voor een impact dit heeft op jouw leven. Hoe jij kan shiften naar je grote-zelf, naar een nieuwe vorm van gecentreerde aanwezigheid in jezelf. Hierdoor plaats je het referentie punt voor jouw well-being en vervulling weer terug bij jou. Zo creëer je een geheel nieuw vertrekpunt voor al jouw acties en interacties.
LES 5. Malen - twijfel - zorgen - obsessieve focus
In les 5 graven we diep in de gewoonte van je kleine-zelf om situaties te overdenken en de toekomst te willen beheersen. Je ontdekt hoe deze gedachtes allemaal worden gevoed door je twijfels en zorgen. Je kent dat wel, je probeert jezelf voor te bereiden (misschien urenlang in het holst van de nacht), door alles te overdenken: wat je moet zeggen, hoe je het gaat zeggen enz. … Zo probeer je problemen uit te sluiten, en situaties en reacties van anderen te controleren. In deze les leer je te vertrouwen op de vermogens van je grote-zelf om open, ontspannen, authentiek en vrij te communiceren onder alle omstandigheden.
LES 6. Tekort - schaarste - nog niet genoeg zijn - nog niet genoeg hebben
In les 6 concentreren we ons op diep geïntegreerde overtuigingen van het kleine-zelf: “Ik ben (nog) niet goed genoeg” en/of “ik heb nog niet genoeg”. Je gaat zien hoe jij je vasthoudt in een continue staat van ‘zelfveroordeling’ en ‘uitstel’. Wachtend op verandering in jezelf of van de omstandigheden. Je gaat herkennen dat je bent gaan geloven dat je ná die verandering pas kan doen wat je werkelijk wil. Je gaat inzien hoe je kleine-zelf controle haalt uit deze staat van wachten en zelfveroordeling. Maar vooral ga je in de laatste les van het programma de blijdschap en kracht ervaren van jouw grote-zelf. Je gaat voelen hoe jouw leven zich vanuit jouw grootsheid ontvouwt. Je ervaart de impact die dat heeft op jouw leven, nu en in de toekomst.

WAT JE KRIJGT

In de 9 weken webinar & online Mastercourse ontvang je gespreid 6 les modules in jouw persoonlijke inlogpagina en kan je deelnemen aan 3 small group live webinars. Kun je niet aanwezig zijn tijdens één van de live webinars? Geen probleem. Je ontvangt de recordings van de webinar een dag na iedere webinar via e-mail. Via de inlogpagina heb je toegang tot de video lessen, de introspectieoefeningen (audio), de onderzoeksvragenlijsten en de huiswerk opdrachten. Alle audio en pdf bestanden zijn ook als download beschikbaar.

De small-group live-webinars bestaan uit ca. 12 deelnemers. Het is de uitgelezen kans voor verdieping, voor het stellen van vragen en het inbrengen van voorbeelden en persoonlijke situaties die op dat moment voor jou belangrijk zijn. In iedere small-group webinar gaat Wigard (op verzoek) met een aantal deelnemers 1 op 1 aan de slag. Een live small-group webinar duurt ca 1,5 uur

Wekelijks (6 x) :
Een online les (video)
Introspectieoefeningen (audio)
Onderzoeksvragenlijsten (digitaal)
Opdracht(en) voor de week (video)
Huiswerk materiaal (pdf)
Bonus: persoonlijke feedback via email
en meer…

Live support (3 x):
3 live small group webinars
Coach: Wigard Tegel
Tijdsduur: ca 1,5 uur per webinar

100% TEVREDENHEID

Wij werken met een 100% tevredenheid garantie. Heb je de online lessen gevolgd en meegedaan aan de eerste live webinar en ben je na 30 dagen toch niet tevreden? Dan betalen we het volledige bedrag terug. Je hoeft hiervoor alleen een mail te sturen naar wigard@pureempowerment.nl. Er is geen verdere toelichting nodig.  

SELECTEER JOUW STARTDATUM

De startdatum bepaalt wanneer de 3 live webinars plaatsvinden. Kun je een keer niet aanwezig zijn? Geen probleem. Je kan de recording altijd een dag later al beluisteren. De 6 online lessen worden periodiek in je account vrijgegeven. De eerste twee online lessen zijn direct na je inschrijving voor je beschikbaar (dus ook vòòr de officiële start datum). Schrijf tijdig in, iedere Mastering your own Life groep heeft maximaal 12 deelnemers.  

 

Wat anderen zeggen

De oefeningen zetten me gelijk in mijn kracht

Het is supersnel! De oefeningen zetten me gelijk in mijn kracht. Ik herken nu waar ik zit. Als ik mezelf saboteer kan ik het gelijk veranderen. Ik kan nu van mezelf genieten!  Dat kon ik daarvoor niet. Ik zie de bewijzen dat het werkt iedere dag in mijn werk en mijn privé leven! Ik voel nu dat ik blijdschap breng door gewoon mezelf te zijn. Hartelijk dank voor je programma!

SOPHIE

Down to earth

Heel bijzonder ! Na alles wat ik ondernomen heb geeft deze mastercourse nieuwe inzichten en voor mij persoonlijk ook heel down to earth ! Dank je ! Lieve groet !

ROOS

I am blown away

I had my first session with Wigard because I felt a resonance to and I am blown away. Not because I didn’t expect it from Wigard, but I didn’t expect that kind of clarity, depth, expansion and shift in such a strong way and so fast. Now I know why in this moment you were the one. I’m happy I listened to my guidance and that the co-creation unfolded so effortlessly.

I’m grateful Wigard and absolutely recommend you.

KY

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hieronder vind je antwoorden op veel gestelde vragen.

Wat is je grote-zelf?
Het grote-zelf is een groter deel van jou dat altijd bij je is. Als je er verbinding mee maakt, voel je je goed, helder, op je gemak, verbonden, geïnspireerd, vervuld, gefocust en vrij. Deze staat van zijn wordt niet bepaald door condities en externe omstandigheden. Zodra je je leven ervaart vanuit je grote-zelf heb je direct toegang tot geluk en het creëren van volledig succes.
Wat is je kleine-zelf?
Het kleine-zelf is ons cognitieve/rationele denken dat als een mini-processor probeert het leven te omvatten. Dit is totaal onmogelijk. Daardoor zoekt het kleine-zelf alle houvast en zekerheid buiten zichzelf. Dat is de oorzaak van alle ongemakken die je nu in je leven ervaart. Het ervaren van je leven vanuit het kleine-zelf genereert per definitie onrust, stress en kan ons nooit intrinsieke vervulling geven. We zijn allemaal super getraind in het waarnemen van onszelf en de wereld om ons heen vanuit onze mini-processor. Helderheid hoe jij jezelf vasthoudt door je gedachtes, emoties en acties in een voortdurende dynamiek van je kleine-zelf is fundamenteel. Zo kun je weer gaan kiezen voor grootsheid in jouw leven.
Waarom introspectieoefeningen?
Introspectie is fundamenteel voor werkelijke veranderingen. Praten, kijken en luisteren blijven te oppervlakkig. Je hebt in jezelf diepgaande ervaringen nodig om je vrij te maken van beperkende patronen en omstandigheden. Met een introspectieoefening ga je op intern onderzoek uit. Enerzijds zie en ervaar je in jezelf met enorme helderheid de oorzaak en dynamiek van de dingen die niet werken in je leven. Anderzijds ervaar je de grootsheid, bezieling en vitaliteit van je grote-zelf en hoe je daarvanuit je leven kunt vormgeven. Het totaal van de ervaring geeft jou de helderheid en kracht voor levens vervullende nieuwe ervaringen.
Hoeveel tijd kost de Mastercourse?
1 x ca. 1 à 1,5 uur per week:
Het wekelijkse lesmateriaal bestaat uit een video les, geleide introspectieoefeningen (audio) en onderzoeksopdrachten. Deze duren in totaal ca. 1 à 1,5 uur per week.

Ca. 15 minuten per dag:
Bij de start van de dag heb je een ochtend meditatie (5 minuten) waarin jij je intentie uitzet voor deze dag. Daarnaast ga je dagelijks oefenen met nieuwe ervaringen. Één of twee keer per de dag maak je korte aantekeningen van jouw waarnemingen en ervaringen (ca. 10 minuten per dag).

Voor wie is de Mastercourse?
Voor iedereen die grenzen ervaart van zichzelf en de omstandigheden waarin je nu verkeert. Als je een diepgaande verandering wil meemaken naar een leven met authenticiteit, geluk en volledig succes. Het kan zijn dat je nu onrust en stress ervaart, geheel vastloopt in een situatie of dat je succesvol bent maar nog steeds volledige vervulling mist. De Pure Empowerment Methode is tailormade en sluit perfect aan bij jouw situatie.
Als ik niet tevreden ben krijg ik dan het geld terug?

Absoluut. Wij werken met een 100% tevredenheid garantie. Heb je de online lessen gevolgd en meegedaan aan de eerste live webinar en ben je na 30 dagen toch niet tevreden? Dan betalen we het volledige bedrag terug. Je hoeft hiervoor alleen een mail te sturen naar wigard@pureempowerment.nl. Er is geen verdere toelichting nodig.  

Wat zijn live small-group webinars?
Live small-group webinars zijn onderdeel van de 9 weken webinar & online Mastercourse. Het zijn bijeenkomsten van ca. 12 deelnemers waarbij Wigard direct met de groep aan de slag gaat. Het doel is het creëren van verdieping en diepgaande realisaties. Het is dé uitgelezen kans voor het stellen van vragen en het inbrengen van voorbeelden en persoonlijke situaties die op dat moment voor jou belangrijk zijn.  In iedere small-group webinar kan Wigard (op verzoek) met een aantal deelnemers 1 op 1 aan de slag. Een live small-group webinar duurt ca 1,5 uur.