PURE EMPOWERMENT

 

GRATIS INTRODUCTIE LES

gratis online introductie les voor de mastercourse

In minder dan een uur krijg jij volledig nieuwe inzichten over jezelf

Ervaar de vrijheid en grootsheid van je totale bewustzijn. Doorzie jouw overlevingsmechanisme. Ontdek door zelfonderzoek hoe jij jezelf op hele subtiele en geraffineerde manieren vasthoudt in levenservaringen die je niet wil. Leer hoe jij kan switchen naar een nieuwe waarneming en gevoelsstaat vanuit je vrije bewustzijn. Ervaar jouw échte vermogen die de basis is voor het creëren van vervulling in je werk en leven.

WAT JE KRIJGT

In deze gratis Introductie les ontvang je een online les video, een introspectieoefening (audio), onderzoeksvragenlijsten en focus opdrachten voor één week.

Introductie les :

  • Online les (video)
  • Introspectieoefening (audio)
  • Onderzoeksvragenlijst (digitaal)
  • Focus voor de week (video + PDF)
  • Goedemorgen meditatie (audio)

Wat anderen zeggen

Down to Earth

Heel bijzonder ! Na alles wat ik ondernomen heb geeft deze mastercourse nieuwe inzichten en voor mij persoonlijk ook heel down to earth ! Dank je ! Lieve groet !

ROOS

Het is super snel! 

De oefeningen zetten me gelijk in mijn kracht. Ik herken nu waar ik zit. Als ik mezelf saboteer kan ik het gelijk veranderen. Ik kan nu van mezelf genieten!  Dat kon ik daarvoor niet. Ik zie de bewijzen dat het werkt iedere dag in mijn werk en mijn privé leven! Ik voel nu dat ik blijdschap breng door gewoon mezelf te zijn. Hartelijk dank voor je programma!

SOPHIE

FRANK

“Ik heb geleerd om duidelijk te zijn en bewuste keuzes te maken. Ik heb veel over mijzelf geleerd, ben weerbaarder en heb meer vertrouwen gekregen.

Ik voel mij sterker dan ooit”

WILLEMIJN

“Wigard heb ik leren kennen als een betrokken coach, die je kan begeleiden in de zoektocht naar je echte vermogens.

Ik heb samen met hem mijn eigen kracht gevonden waardoor ik nu het gevoel van vrijheid, rust en autonomie dagelijks kan ervaren.

MASTERing YOUR own LIFE

online mastercourse met live webinars

De introductie les is een gratis eerste kennismaking met de 9 weken durende Mastering your own Life mastercourse. Bekijk de video als je meer wil weten waar de 9 weken durende mastercourse over gaat?